Titre

Weten van vergeten. Tips en adviezen bij het omgaan met dementie

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9799050503692

Éditeur

NIZW

Prix

15,00(Excl. toute livraison)

Détails

2000, 403 pp., paperback. Als nieuw

Plus d'informations
Als nieuw.

Naarmate mensen ouder worden neemt de kans toe dat zij in de nabije omgeving te maken krijgen met iemand die lijdt aan dementie. Dan breekt voor velen een verwarrende, soms angstige maar bijna altijd belastende periode aan. Want het dementieproces is onomkeerbaar en verandert de ander steeds meer. Veel mensen met dementie wonen thuis en worden verzorgd door partner, naaste familie of mensen uit de directe omgeving. Al deze mensen - we noemen ze ook wel mantelzorgers - kunnen in WETEN VAN VERGETEN tips en adviezen vinden over de omgang met en de verzorging van een dementerende. De adviezen hebben in de praktijk hun nut bewezen.

De veranderingen die bij een dementerende optreden en de gevolgen daarvan voor het dagelijks leven en voor de verzorging komen alle in WETEN VAN VERGETEN uitgebreid aan bod. Eten en Drinken, Uiterlijke verzorging, maar ook Veiligheid en Veranderd Gedrag zijn onderwerpen die ruimschoots aandacht krijgen. Ook gaat het boek in op sociale activiteiten, zoals Bezigheden en Sociale Contacten. Tot slot is er ook een hoofdstuk gewijd aan de Financiële en Juridische aspecten waarmee eenieder die een dementerende verzorgt, te maken krijgt. Omdat al deze aspecten erg veel inspanning kunnen vergen van de verzorgende, wordt in het hele boek steeds benadrukt dat degene die voor de dementerende zorgt ook tijd en aandacht voor zichzelf nodig heeft.
Images
Blom, Marco, Frits Tjadens, Patricia Withagen - Weten van vergeten. Tips en adviezen bij het omgaan met dementie
boekmakelaar Maastricht

Betaling met paypal is mogelijk.

Afhalen van boeken in overleg.
Na één dag geen antwoord, kijk dan in je spambox.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie boekmakelaar.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec boekmakelaar
  • Après votre commande vous et boekmakelaar recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de boekmakelaar
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • boekmakelaar peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers