Titre

Studie van smetverschijnselen.

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Drukkerij Levisson

Prix

20,00

Détails

z.j. paperback, 41 blz. goed

Plus d'informations
Het smetten van cliche's - in de wandel ook wel en dan per abuis doubleren genoemd - is een moeilijkheid, die zo oud is als de uitvinding der autotypie.
Naarmate de drukpersen geperfectioneerd worden, zijn zij ook gevoeliger geworden voor onzuiverheden in de vormen en in de persafwikkeling. De ervaren drukker kent door de praktijk een aantal middelen, om smetverschijnselen op te heffen. Enerzijds zai daarbij de technisch juiste weg worden bewandeld, maar in veel gevallen wordt - doordat de oorzaak van het smetten niet in details wordt gekend - een fout gemaakt om een andere fout op te heffen. De bekende boekdruktechnicus C. de Groen heeft zich in het onderwerp verdiept en is door microscopische waarneming van smetverschijnselen gekomen tot een veelheid van verschijningsvormen van smet. In dit boekje tonen de afgedrukte microfoto's duidelijk het drukbeeld bij zeer verschillende vormen van smet. Van al deze ,,smet-soorten" geeft de heer De Groen de oorzaak duidelijk aan en ook de weg, om de moeilijkheden te overwinnen. Bij het streven naar opvoering der productiviteit is het kennen van de juiste oorzaak van smet in zijn verschillende verschijningsvormen daarom zo belangrijk, omdat deze kennis ons helpt de fouten te herstellen. De suggestie van de auteur om bij iedere pers vellen van voorgekomen smet te bewaren met een aantekening van de oorzaak en van de wijze, waarop die smet is verholpen, kan hierbij zeker nuttig werken.
Images
Groen, C. de - Studie van smetverschijnselen.
J.M. v/d Meer Alphen aan den Rijn

GEEN REACTIE ONTVANGEN: CONTROLEER UW SPAMBOX.
Goed verpakt en snel geleverd. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Bij bestelling van meerdere boeken wordt verzending gecombineerd en betaalt u maximaal 5.95 euro (binnen Nederland )
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.95 euro bedragen.
Verzending vindt plaats met postnl voor pakketpost kan soms voor DHL of DPD worden gekozen.
Is het verzendadres niet in Nederland, België of Duitsland dan is het minimum bestelbedrag € 15,-

Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie J.M. v/d Meer.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec J.M. v/d Meer
  • Après votre commande vous et J.M. v/d Meer recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de J.M. v/d Meer
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • J.M. v/d Meer peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers