Titre

Water & Vuurboetsduin. Drinkwater op Vlieland van hoog niveau.

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Waddenbeeld, Mantgum

Prix

15,00(Excl. toute livraison)

Détails

Gebonden, 2011, 140 blz. Met foto's en kaarten. Nieuw, sealed.

Plus d'informations
In Nederland staan we er niet zo vaak bij stil, ook op Vlieland niet : drinkwater uit de kraan, het is zo logisch als wat. Maar zeker wereldwijd gezien is het een voorrecht om te kunnen beschikken over voldoende en betrouwbaar drinkwater. Op Vlieland zet het drinkwaterbedrijf Vitens zich al bijna 60 jaar 24 uur per dag in om de bevolking en de badgasten te voorzien van Vlielands drinkwater. Op de waddeneilanden, dus ook op Vlieland, is drinkwater in zekere zin een schaars goed. De groei van het toerisme heeft de vraag naar drinkwater in deze 60 jaar fors doen toenemen. Het gevolg is een toename van de onttrekking van grondwater aan de duinen, waar ook de natuur van afhankelijk is. Hoe met dit spanningsveld op Vlieland word omgegaan leest u in dit boek, Water & Vuurboetsduin. Een boek vooral geschreven naar aanleiding van de nieuwbouw van een bijzonder vormgegeven waterfabriek boven op het hoogste duin van Vlieland. Fraai beeldmateriaal, achtergrondverhalen en interviews geven een kijkje achter de schermen en maken u duidelijk dat het zeker niet de normaalste zaak van de wereld is dat er drinkwater uit de kraan komt als u deze op Vlieland opendraait.

Uitg. als aandenken door Vitens onder de Vlielander bevolking verspreid ter gelegenheid van de opening van het nieuwe productiebedrijf op het Vuurboetsduin op 16 september 2011.
Images
Kok, Arjen - Water & Vuurboetsduin. Drinkwater op Vlieland van hoog niveau.
BoekenWO2 Raalte

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie BoekenWO2.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec BoekenWO2
  • Après votre commande vous et BoekenWO2 recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de BoekenWO2
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • BoekenWO2 peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers