Titre

Benders Bron

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Mozaiek Zoetermeer

Prix

12,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback Als nieuw

Plus d'informations
De vrouw van de dominee staat op het randje van een zenuwinzinking. Een oude dame neemt, zonder het te weten, een dief in dienst. Een weduwnaar wordt ongewild verliefd op een tiener en een sombere puber overweegt een eind aan zijn leven te maken. Zomaar een greep uit de mensen die in Bender Springs wonen, en met wie we in deze roman kennis maken. Benders bron is een verhaal over een klein plaatsje waar dromen verloren dreigen te gaan in de strijd om het dagelijks leven; een verhaal over gewone mensen die vechten voor acceptatie en worstelen met hun zekerheden. In toevallige ontmoetingen en temidden van soms bittere conflicten ontdekken deze dorpelingen een gedeelde liefde en een wederzijds respect, die hun gemeenschap hoop en genezing brengen.

Recensie(s)

Protestants-christelijke familieroman over het wel en wee van verscheidene bewoners van een gefingeerd Amerikaans dorp rondom de kerk en een oude bron. Terwijl er in de kerk een opwekkingsdienst om regen gehouden werd, ontdekte de excentrieke vrouw Lewanda in de zomer van 1888 in het veld een bron. Ook nu in de droge, warme zomer van 1997 komen dominees van de baptisten- en methodistenkerk en de pinksterbeweging samen om ''opwekkingsdiensten'' te houden. Een aaneenschakeling van verhalen in drie gedeelten, die een inzicht geven in de centrale plaats van kerken in oude mijndorpen in Kansas. Wel wat langdradig verhaal maar met goede karaktertekening. Paperback; kleine druk. Eerder verscheen van Vinita Wright (1958, beschouwd als een bijzonder getalenteerd christelijk schrijfster) 'Velma's tafel'*.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers