Titre

De Niuwe Openbaringen

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

kosmos z&K Utrecht

Prix

28,00(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback in zeer goede staat

Plus d'informations
Neale Donald Walsch is de wereldberoemde auteur van de Gesprekken met God, waarin hij verslag doet van de gesprekken die hij met God had. Hij blijft in gesprek: De nieuwe openbaringen is openhartiger, spannender en actueler dan ooit. In dit nieuwe boek spreekt Walsch met God vrijuit over de dreigingen die ons bang kunnen maken voor de toekomst. Een nieuw geloof in het goede is nodig, een nieuw begrip van God en het leven, en een nieuw gedrags- en denkwijze van de mens.
Alleen zo zijn de veranderingen te realiseren die nodig zijn om de wereld en de mensheid toekomst te geven. Concreet legt dit boek de 'vijf stappen op weg naar de vrede' op tafel.
Deze positieve, maar verreikende en uitdagende opdracht wordt aan de mensheid gegeven - dat betekent: aan uzelf.
U moet beslissen, uzelf en niemand anders - hier en nu, in deze tijd, vandaag, niet in eenverre , vage toekomst - of de wereld ingericht zal worden met de wapens van verwoesting of het gereedschap van herstel; met kreten van haat of met woorden van hoop; met daden van oorlog of met acties van vrede; met gedachten van vrees of gevoelens van liefde.
De nieuwe openbaring: de boodschap die u niet mag negeren!

Recensie(s)

Walsch praat met God. Indringend. Openhartig. In 'De nieuwe openbaringen' zet hij dit gesprek voort. Nu gaat het over wat het leven bederft en onmogelijk maakt. Walsch gaat uit van een aantal misvattingen, die verkeerd gedrag uitlokken, zoals de scheiding tussen de mensen, het fundamenteel tekort aan middelen om te leven, de rivaliteit tussen de mensen en het feit dat we denken met oorlog onze conflicten te kunnen oplossen. Walsch ontdekt als antwoord hierop negen nieuwe openbaringen, zoals dat God nooit opgehouden is met ons te communiceren, dat er geen ware religie is, maar dat er meer wegen naar God leiden, en dat er geen goed en fout bestaat, maar alleen wat wel en niet werkt. Op grond van deze 'nieuwe' openbaringen beschrijft Walsch vijf stappen die naar vrede leiden. Als we die stappen volgen, kunnen we in vrede en harmonie leven. Geschikt voor niet-orthodoxe, evangelicale groeperingen. Bevat register op naam en zaak.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers