Titre

Varen naar de Oost

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Emar

Prix

22,50(Excl. toute livraison)

Détails

Hardcover Als nieuw

Plus d'informations
Menig Nederlander heeft, uit eigen ervaring, via familie of uit historische belangstelling, een bijzondere band met Indonesië en de Oost in het algemeen. Scheepvaart speelt in het licht van die relatie een belangrijke rol. Denk alleen maar aan de betekenis van de VOC, die door haar contacten met dit deel van de wereld uitgroeide tot de grootste multinational van de zeventiende eeuw. Of aan de mensen die in het relatief recente verleden nog per schip terugkeerden naar het 'vaderland'. Dit rijk in kleur geïllustreerde boek laat zich lezen als een boeiende ontdekkingstocht door de historie van het varen naar de Oost. Vanaf de Oudheid tot op heden komen de aspecten van de scheepvaart op deze route aan bod, of het nu gaat om scheepstypen, het leven aan boord, de handel of landen en havens onderweg. Een schitterend boek voor iedereen die de geschiedenis van het varen naar de Oost weer tot leven wil zien komen.

Recensie(s)

Een met zorg samengesteld boek over de scheepvaart naar Indonesië vanaf de oudheid tot aan heden. Een keur van auteurs belicht diverse aspecten zoals ontdekkingsreizen, scheepvaart in de oudheid, de VOC, het Suezkanaal, de grote mailschepen, culturele verschillen en een nostalgische reis in 1995 (!) met een passagiersschip naar de kust. Het boek is voorzien van prachtig fotomateriaal en heeft naast historische ook toeristische waarde. Onbegrijpelijk is echter waarom de diverse auteurs geen literatuurverantwoording geven, waardoor de lezer een mogelijkheid tot verdieping wordt onthouden.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers