Titre

Flame / De Divini Saga

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Gigaboek

Prix

22,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback Als nieuw

Plus d'informations
Als de mensheid wordt bedreigd en de goden ingrijpen, gebeurt er iets waar niemand op had gerekend...
Amor is bloedmooi, steenrijk en een Griekse god. Hij denkt dat hij alles al een keer heeft meegemaakt... Totdat hij verliefd wordt op een mens.
Moon is een meisje dat het niet gemakkelijk heeft. Ze woont bij haar drankzuchtige oom en ongeïnteresseerde tante. Haar leven sleept zich voort en erg leuk of opwindend is het niet... tot de dag waarop ze een niet-menselijke jongen ontmoet.
Wanneer de paden van het aardse en het goddelijke elkaar kruisen, worden wetten overtreden, risicos genomen en levens voor altijd veranderd... Welkom in de wereld van de Divine Saga!


Recensie(s)

Een Griekse godenfamilie van twaalf leden vestigt zich in een kasteel in het hedendaagse Nederlandse dorpje Enter. De goden mengen zich onder de bevolking om een groot gevaar voor de mensheid op te sporen. Een van de goden, Amor, ontmoet op de middelbare school het 17-jarige eenzame meisje Moon. Amor voelt zich tot Moon aangetrokken en houdt niet voldoende afstand van haar, met een onmogelijke liefde tot gevolg. Eerste deel van de fantasyserie 'Divine Saga'. Het is de bedoeling dat er nog vier delen volgen. Een op de Griekse mythologie gebaseerd, fantasierijk en spannend verhaal waarin de romance tussen Amor en Moon de hoofdrol speelt. Een groot deel van het tijdsverloop wordt twee keer beschreven, een keer vanuit het perspectief van Amor en een keer vanuit dat van Moon. De personages Amor en Moon zijn goed uitgewerkt, maar de meer beknopte beschrijvingen van sommige van de goden zijn eerder grappig dan geloofwaardig. Elk hoofdstuk begint met een bijpassend citaat. De marges zijn erg nauw, waardoor de bladspiegel wat vol is. Het mooie omslag en de sfeervolle zwart-witillustraties in het boek passen goed bij het verhaal. Wel wat vreemd is dat voor de meeste goden de Romeinse in plaats van de Griekse namen gebruikt worden (Mars ipv. Ares, Venus ipv. Aphrodite). Vanaf ca. 15 jaar.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers