Titre

Ik ben o.k. Jij bent ok.

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Ambo Boeken Bilrhoven

Prix

10,00(Excl. toute livraison)

Disponible

3 copies

Détails

Paperback in redelijk goede staat

Plus d'informations
Het boek begint te verkleuren
In de bestseller Ik ben o.k. Jij bent o.k. laat psychiater Thomas Harris zien hoe de mens werkelijk vrij kan worden en op volwassen wijze met zijn kinderen en zijn medemensen kan omgaan. Harris maakt begrijpelijk waarom wij handelen zoals we doen, waarom wij altijd op een bepaalde wijze reageren en wat nu eigenlijk de basis is van ons gedrag.
Daarbij geeft Harris praktische aanwijzingen voor problemen in huwelijk, relatie en opvoeding, voor de groei naar volwassenheid en voor een creatief bestaan, voor vraagstukken op religieus terrein en voor conflicten in de samenleving. In een uitvoerig hoofdstuk laat hij zien wanneer iemand die in psychische moeilijkheden verkeert, behandeling nodig heeft.

Recensie(s)

Herdruk van een bestseller uit 1967, waarmee Transactionele Analyse (T.A.) voor een groot publiek bekend werd. T.A. is een psychotherapeutisch denk- en werkmodel dat veel ontleent aan de psychoanalyse, maar dat daar ook belangrijk van verschilt door het gebruik van gewone omgangstaal, en door de nadruk te leggen op waarneembaar sociaal gedrag en de keuzevrijheid van mensen. Auteur is een Amerikaans psychiater. Heldere uiteenzetting over T.A. en enkele toepassingsmogelijkheden. Daarnaast overtrokken wetenschappelijke pretenties en een naïef geloof in T.A. als genezing voor alle kwalen. Gericht op een breed publiek van hulpverleners en -vragers. Andere, minstens gelijkwaardige, inleidingen in T.A. zijn in omloop (Muriel, J. Wie waagt die wint; Steiner, C.M. Op dood spoor, a.i. 88-41-192-3; Willems, G. Transactionele analyse voor groepen, a.i. 81-40-264-3).
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers