Titre

De Creatiespiraal . ( Natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid . ) Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbede van hetgeen ze later kunnen realiseren. -

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789080467712

Éditeur

K I C . ( Alleen zijn de voorste bladzijden aan de bovenkant / rand iets vochtig geweest maar niet storend .en is voor de rest als nieuw . )

Prix

6,00(Excl. toute livraison)

Détails

genaaide paperback in ze zijn de voor nette staat - 4923 - 21e druk - 223 p - 300 gr

Plus d'informations
- Zoals fruitbomen over precies die kwaliteiten beschikken die ze in staat stellen de eigen fruitsoort te creëren, zo beschikken mensen over precies die kwaliteiten die ze nodig hebben om hun eigen wensen en verlangens te kunnen realiseren.

Zoals er in de natuur een vaste route is van bloesem naar vrucht en van zaad naar oogst, zo is er in de natuur ook een welbepaalde weg van wens naar werkelijkheid. Die weg wordt in dit boek beschreven.

Al wat wij denken, zeggen en doen heeft bij onszelf en de ander een reactie tot gevolg. We kunnen door middel van onze gedachten en reactie op onze omgeving een proces van verandering in werking stellen. Dit kan voor onszelf en onze omgeving een positieve maar ook negatieve spiraalwerking veroorzaken. De auteur wijst ons de weg om ons inzicht en handelen op positieve wijze te beïnvloeden. Na een lijst van opgenomen afbeeldingen en inhoudsopgaven worden de theorie en de praktijk hiervan uitgelegd en van adviezen voorzien, zodat men aan de hand hiervan zelf kan werken aan inzicht, visualisatie en positief denken waarbij een positieve 'creatiespiraal' ontstaat en men veel wensen in vervulling ziet gaan. Tot slot het adres van de auteur voor verdere informatie, workshops en seminars. Men kan aan de hand van dit boek zelf aan de gang maar het is ook geschikt als ondersteuning van een cursus voor iedereen die het leven een positieve wending wil geven. Het boek is uitgevoerd in zakformaat en ziet er verzorgd uit. De indeling is overzichtelijk en het boek bevat 20 ondersteunende tekeningen.
Images
Knoope , Marinus . [ isbn 9789080467712 ] 4923 - De Creatiespiraal . ( Natuurlijke weg van wens naar werkelijkheid . ) Zoals de bloesem in de lente een voorbode is van het fruit in de zomer, zo zijn wensen en verlangens van mensen een voorbede van hetgeen ze later kunnen realiseren. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers