Titre

Document management trends / van microfilm tot kennismanagement

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789075432305

Éditeur

F & G Publishing

Prix

6,00(Excl. toute livraison)

Détails

1998, 173 pp. gebonden. Perfecte nieuwstaat.

Plus d'informations
25 jaar DIS (Documentaire Informatie Systemen) in Nederland omvat een lange periode waarin heel veel is veranderd. De eerste tekenen van DIS als serieus en strategisch hulpmiddel ten behoeve van informatiebeheer kwamen zo'n 25jaar geleden, veelal in de vorm van micrografische systemen. Digitale beschikbaarheid en beschikbaarstelling van dergelijke informatie was toen nog ver weg. Vanuit de opslag op dergelijke micrografie bestanden en geïnitieerd door de opkomst van niet name de PC 's ontstond een stijgende behoefte om meer te doen met digitale informatie: de voedingsbodem voor DIS zoals we die nu in liet algemeen beschouwen, was gevormd.

Dit boek, dat is uitgegeven ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de NMA Nederlandse Associatie voor Informatie Management, probeert een weerslag te geven van de ontwikkelingen die sinds het prille begin - liet ontstaan van de NMA - de revue hebben gepasseerd. Daarbij is gekozen voor een variëteit in artikelen die zowel historische aspecten als toekomstvisies en nieuwe technologieën behandelen. Artikelen over de opkomst en kansen van nieuwe fenomenen als kennismanagement en decision support systemen worden afgewisseld met uiteenlopende toepassingsverhalen van tevreden gebruikers van DIS - systemen in de breedste zin van het woord.

Natuurlijk is het onmogelijk om in het bestek van de - toch nog beperkte omvang van dit jubileumboek alle ontwikkelingen Uitgebreid te behandelen, maar zeker is dat in dit werk een goed beeld wordt geschetst van de Nederlandse DIS - markt, zoals die zich in de afgelopen periode (strategisch en conceptueel gezien) heeft ontwikkeld. Een boek dat zeker niet mag ontbreken in de boekenkast van de 'informatie - professional'.
Images
Waard, J. de - Document management trends / van microfilm tot kennismanagement
Mr. van Zoeten Alkmaar

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Mr. van Zoeten.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Mr. van Zoeten
  • Après votre commande vous et Mr. van Zoeten recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Mr. van Zoeten
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Mr. van Zoeten peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers