Titre

Rugklachten

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Kosmos / Consumentebond

Prix

6,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback in redelijke staat

Plus d'informations
het schudblad heeft vlekken een en het boek is iets verkleurd
Bijna 80% van de volwassenen heeft weleens rugpijn en bijna een kwart heeft er regelmatig last van. Bij ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn rugklachten een van de belangrijkste kostenmakers. Jaarlijks worden er miljoenen guldens uitgegeven aan röntgenfoto's van de onderrug, aan allerlei soorten medicijnen, fysiotherapie, acupunctuur, aan manueel therapeuten en andere genezers. Om zelf te kunnen beoordelen in hoeverre uitgaven nodig zijn en onderzoek zinvol is, moeten patiënten en consumenten goed worden voorgelicht. In dit boek geeft Ivan Wolffers een overzicht van alle rugklachten. Hij beschrijft de oorzaken van rugpijn, de preventieve maatregelen, de mogelijke genezing, de therapieën en de kosten.

Recensie(s)

In deze zevende druk van de Consumentenbonduitgave over rugklachten geeft de auteur onveranderd zijn onafhankelijk en kritisch oordeel over de vele reguliere en alternatieve behandelmethoden. Het boekje dat prettig in de hand ligt, biedt nog steeds inhoudelijk voldoende patiëntgerichte informatie over oorzaken, diagnostiek en therapie van rugklachten zonder onnodig breed uit te weiden. Zoveel is er niet veranderd in vergelijking met de vorige druk; daar waar nodig worden nieuwe onderzoeken geciteerd of gerefereerd aan een recent huisartsprotocol bij rugaandoeningen. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Arbozorg, de afschaffing van de Ziektewet en andere voor werknemers in gang gezette ontwikkelingen worden niet genoemd. De uitgave bevat geen literatuurlijst en adressen van patiëntenverenigingen ontbreken vreemd genoeg eveneens in dit Consumentenboekje; wel zijn er adressen van andere instanties opgenomen. Niettemin blijft het een handige informatiegids voor patiënten met rugklachten en volgens de cijfers zijn dat er alleen al in Nederland miljoenen!
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers