Titre

De Helende Reis voor Kinderen . ( Een inspirerend en praktisch boek voor ouders en iedereen die met kinderen te maken heeft . ) Lieve Brandon, Mijn naam is Wilson. Ik ben een jongen van bijna 13. Ik heb vorig jaar de workshop De helende reis v...

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789022538586

Éditeur

Forum .

Prix

15,00(Excl. toute livraison)

Détails

paperback met flappen in als nieuwe staat - 0822 - 1e dr. 2004 - 191 p - 310 gr.

Plus d'informations
- kinderen gedaan. Ik heb veel plezier gehad (...). We speelden spelletjes en we leerden iedereen kennen. En iedereen vertelde iets over wat ze voelden.
Ik deed een speciale helende reis, alleen voor mij. Het was goed want ik had een heleboel problemen met mijn vader. Nu gaat het beter tussen ons. Na de helende reis voel ik me beter, en NU vind ik mijn leven leuk. HOERA!!!
Het is echt leuker geworden met mijn familie en vrienden. Ik ben niet steeds boos. Vroeger als mensen tegen me opliepen of me aanstootten of zo, begon ik te slaan. Ook als ze sorry zeiden. Nu blijf ik kalm, of loop ik weg als ze willen vechten.
Ik ben heel blij dat je de helende reis bedacht hebt zodat iedereen zich prettiger kan voelen en meer lol kan hebben.
Brandon Bays, auteur van het succesvolle boek De helende reis gebruikt in dit boek haar opmerkelijke en inspirerende methode om kinderen te helpen.
Bij Matthew (8) werd de diagnose ADD gesteld. Teruggetrokken, vijandig en onhandelbaar op school. Na drie helende reizen is hij totaal veranderd; nu is hij warm, liefdevol en een van de beste leerlingen van zijn klas.
Raksha (5) had chronisch last van allergieën en van astma. Na haar helende reizen is ze vrij van alle allergieën.
Emma (11) was emotioneel dichtgeklapt na de scheiding van haar ouders. De helende reis stelde haar in staat haar ouders te vergeven en het zelfbewuste en spontane kind te worden dat ze voor de scheiding was.
De helende reis voor kinderen is een inspirerend boek voor ouders en iedereen die zorg draag voor kinderen. Het biedt praktische handvatten om kinderen te helpen hun schitterende potentieel, hun innerlijke wijsheid en natuurlijke vaardigheden tot volledige bloei te brengen. Met simpele en doeltreffende technieken kunt u de kinderen helpen positiever te worden en emotionele blokkades en andere remmingen te doen verdwijnen. De kinderen zelf vertellen dat het kan, en hoe! Twee stappenplannen voor een helende reis, speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 12 zijn achter in dit boek opgenomen.Ik ben zo gelukkig!

In dit boek worden praktische hulpmiddelen, eenvoudige en stapsgewijze processen en gebruiksvriendelijke vaardigheden beschreven voor een spirituele therapie, om de grens tussen kind en ouder te laten vervagen, zodat je als ouder partner wordt van je kind bij het ontwikkelen van zijn/haar innerlijke wijsheid en natuurlijke vaardigheden. Het boek is onderverdeeld in drie delen. Het eerste deel omvat verhalen van kinderen, hun problemen en hoe ze deze hebben opgelost. In het tweede deel ligt het accent bij de leeftijdsgroep van 5 tot 7 jaar. Het derde deel bevat instructies voor het werken met de oudere kinderen.
Images
Bays , Brandon . [ isbn 9789022538586 ] 0822 - De Helende Reis voor Kinderen . ( Een inspirerend en praktisch boek voor ouders en iedereen die met kinderen te maken heeft . ) Lieve Brandon, Mijn naam is Wilson. Ik ben een jongen van bijna 13. Ik heb vorig jaar de workshop De helende reis v...
Bays , Brandon . [ isbn 9789022538586 ] 0822 - De Helende Reis voor Kinderen . ( Een inspirerend en praktisch boek voor ouders en iedereen die met kinderen te maken heeft . ) Lieve Brandon, Mijn naam is Wilson. Ik ben een jongen van bijna 13. Ik heb vorig jaar de workshop De helende reis v...
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers