Titre

Kristallen van Samenwerken . ( Herkent u dit? U zit op een verjaardag en vraagt aan een kennis 'Hoe gaat het op je werk?' Na een eerste schoorvoetend 'Best wel goed', komt het verhaal op gang en gaat het al snel over waarom collega's toch altijd zo -

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789044127362

Éditeur

Garant , Uitgever .

Prix

30,00(Excl. toute livraison)

Détails

genaaide paperback in als nieuwe staat - 4814 - 1e dr 2011 - 315 p -

Plus d'informations
- moeilijk doen. 'Die zijn alleen maar met hun eigen ding bezig en samenwerken, ho maar�'. 'Dat andere team houdt echt geen rekening met ons, terwijl we toch afhankelijk van elkaar zijn'.
De wereld is zo complex geworden, dat het bijna onmogelijk is om iets helemaal alleen tot stand te brengen. We hebben voortdurend de hulp van anderen nodig om ons doel te realiseren. Dat betekent samenwerken. Toch schiet dat er om allerlei redenen vaak bij in, onder andere omdat de druk om resultaten te behalen erg groot is. Dat moet en dat kan anders. Want 'samen' leidt tot verrassende resultaten!
In KRISTALLEN VAN SAMENWERKEN laten Guus Scholten, Chris Kempen en Wijnand van Lieshout zien hoe dat anders kan. Zij vertellen hoe u door bewuste samenwerking met uzelf, de omgeving en anderen het verschil kunt maken. Hoe u met de 'kristallen van samenwerken' in Deel III een andere dimensie in uw denken opent. Hoe u met nieuwe mogelijkheden en simpele oplossingen de bereidheid tot samenwerking kunt vergroten.
Dit is een boek van ervaringen en verhalen over succes en falen (Deel I) en over hoe samenwerken in de praktijk werkt (Deel II). Aan het eind van het boek (Deel III) vindt u de bouwstenen om de eigen samenwerking vorm te geven; de bouwstenen noemen we de 'kristallen van samenwerken': twaalf actieve handelingen om de samenwerking te verbeteren. Een mindmap met facetten van samenwerken, gekoppeld aan genummerde passages vindt u achteraan in het boek en op de achterflap.
Ook al is het een boek vol met verhalen, u hoeft het boek niet per se integraal te lezen. U kunt willekeurig ergens beginnen en de rijke informatie tot u nemen.
'Kristallen van samenwerken' biedt handvatten en oplossingen voor organisaties, coaches, managers en leidinggevenden, maar ook voor elk andere geïnteresseerde. Het boek geeft aan iedereen dubidelijke inzichten in de processen van samenwerken, hoe samenwerken in de praktijk werkt. Dit inzicht helpt om samenwerken naar een hoger plan te tillen.


In dit boek gaan de auteurs na wat er nodig is om goed te kunnen samenwerken. Het uitgangspunt is dat samenwerking ook altijd een samenwerking met jezelf inhoudt; wie over zelfkennis beschikt, kan immers veel gemakkelijker met anderen samenwerken. In een eerste deel vertellen de auteurs over hun eigen ervaringen met samenwerking. Na elk verhaal volgt een theoretische duiding. Vervolgens gaan de auteurs met elkaar in gesprek om samen te ontdekken wat samenwerking is. Ten slotte stellen de auteurs aan de hand van de belangrijkste passages uit hun verhalen een mindmap samen met de verschillende facetten van het samenwerken. Daaruit distilleren ze de zogenaamde 'kristallen van samenwerking', die ze in een definitieve mindmap verwerken. Bij de kristallen krijgen we beschrijvingen, voorbeelden en af en toe ook oefeningen. Vanuit de analyse van hun ervaringen ontwikkelden de auteurs inductief een originele en omvattende visie, die bovendien helder wordt uitgewerkt. De tekst wordt ondersteund met schema's, illustraties en voetnoten. Vooral geschikt voor managers en coaches in organisaties.
Images
Scholten , Guus . & Chris Kempen . & Wijnand van Lieshout . [ isbn 9789044127362 ]  ( Gesigneerd met een opdrachtje door Guus Scholten en Chris Kempen . ) - Kristallen van Samenwerken . ( Herkent u dit? U zit op een verjaardag en vraagt aan een kennis 'Hoe gaat het op je werk?' Na een eerste schoorvoetend 'Best wel goed', komt het verhaal op gang en gaat het al snel over waarom collega's toch altijd zo -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers