Titre

de Pokerbijbel

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Veltman Utrecht

Prix

12,50(Excl. toute livraison)

Détails

Peprback Als nieuw

Plus d'informations
Poker is het populairste kaartspel ter wereld. Het spel verenigt kennis, geluk, kansverhoudingen en het vermogen om in te schatten wat uw tegenstander in zijn hand heeft. Vervolgens hebt u de moed en het vertrouwen nodig om geld op uw gemaakte keuzes in te zetten.
Lees over de vijf meest populaire pokervarianten en leer de vaardigheden en technieken die u het vertrouwen zullen geven om aan elke pokertafel aan te schuiven en te winnen. Leer wanneer u het beste kunt spelen, welke basis-hands u wel en niet moet opgeven, hoe u kansverhoudingen berekent en hoe u uw tegenspelers met of zonder pokerface kunt misleiden.
Dit boek is zowel een handig naslagwerk als een didactisch opgezet leerboek. U hoeft het boek niet van kaft tot kaft te lezen als u de basisregels van het spel al kent, maar wel het een en ander over de meer geavanceerde strategieën wenst te doorgronden. Als u wilt weten welke basis-hands voor elk van de vijf varianten de beste zijn, kunt u direct naar het relevante gedeelte bladeren. Moet u echter de grondbeginselen van het spel nog onder de knie krijgen, begin dan op de eerste bladzijde. Zo wordt u rustig voorbereid op de meer ingewikkelde pokerconcepten!

Recensie(s)

Het pokerspel heeft Europa definitief veroverd; de televisie-aandacht is groot (wekelijks minimaal twee vaste programma's). Dit boek behandelt uitsluitend de elementaire beginselen, maar dan wel van vijf verschillende vormen van poker. In de 'pokerbijbel' worden de thema's in een eigenaardige volgorde opgedist. De tekst is uitbundig en kleurig, maar niet helder geillustreerd. Lezers die willen beginnen met pokeren, hebben meer aan een boek dat uitsluitend aan een vorm is gewijd: Texas Hold'em ligt voor de hand, omdat het veruit de meest gespeelde variant op internet en in de Europese en Amerikaanse speelgelegenheden is. Deze 'Pokerbijbel' beperkt zich tot slechts 33 pagina's over dit onderwerp en is dus geen aanrader. De vertaler heeft vreemde keuzes gemaakt ten aanzien van pokerterminologie.
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers