Titre

Het geheim van de Tarot . ( De magische kaarten uit de oudheid onthullen verleden en toekomst . ) In talloze culturen en gedurende duizenden jaren zijn de Tarotkaarten gebruikt om de toekomst te voorspellen, het verleden te verhelderen en -

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9021513668

Éditeur

Kosmos .

Prix

15,00(Excl. toute livraison)

Détails

paperback in als nieuwe staat - 3214 - 6e dr 1992 - 133 p - 180 gr

Plus d'informations
- inzicht te verschaffen in karakter en lotsbestemming van de mens.
De herontdekking van de betekenissen der symbolen geeft ons een kans een belangrijk deel van de vroegere occulte wijsheid opnieuw in praktijk te brengen.
De vreemde en geheimzinnige symbolen spreken een oude taal die hier opnieuw is bijeengebracht. De Tarot kan - wanneer de kaarten juist worden geïnterpreteerd - alles vertellen. Maar omdat de meeste mensen vooral zijn geïnteresseerd in de toekomst, is een groot deel van dit boek besteed aan de manier waarop de kaarten gelezen moeten worden in verband met ieders individuele en actuele problemen.
De onbekende magie van de Tarot stelt ons daardoor in staat voorbereid te zijn op onze toekomst. Zodat ieder zijn problemen beter kan doorzien en beheersen.

Bijna letterlijke vertaling van de reeds in 1910 door A.E. Waite onder de titel 'The Pictorial Key to the Tarot' geschreven tekst. Derhalve doet deze uitgave ietwat gedateerd aan en verschaft zeker geen nieuwe inzichten. Ondanks deze handicap betreft het hier een handig, goed gestructureerd en aantrekkelijk uitziend boekje waarmee beginners zeker uit de voeten kunnen. Wat in 1910 een bruikbare handleiding was, blijkt dit ook nu nog te zijn. Men vindt per pagina een afbeelding (zwart/wit) van de besproken kaart, met daarnaast een korte toelichting. Dit gedeelte (pp. 17-107) wordt voorafgegaan en besloten met korte verhandelingen over de Tarot, voorspellen en meditatie. Bevat een verklarende woordenlijst.
Images
Gray , Eden . [ isbn 9789021513669 ] - Het geheim van de Tarot . ( De magische kaarten uit de oudheid onthullen verleden en toekomst . ) In talloze culturen en gedurende duizenden jaren zijn de Tarotkaarten gebruikt om de toekomst te voorspellen, het verleden te verhelderen en -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers