Titre

Spiritueel leiderschap . ( Er is een schrijnend gebrek aan leiderschap in de wereld. Op kleinere schaal is er een groot tekort aan spiritualiteit en verbinding in bedrijf en organisatie. -

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789014061863

Éditeur

Vakmedianet Management B.V. / Kluwer

Prix

35,00(Excl. toute livraison)

Détails

Genaaide paperback in zeer nette staat - 3014 - 2e dr 2e oplaag 2002 - 260 p - 420 gr

Plus d'informations
- Terwijl spiritueel leiderschap toch absoluut noodzakelijk is voor een duurzame ontwikkeling, niet alleen van onze eigen organisatie, maar ook van de wereld als geheel.

Ondernemers, managers, bestuurders, politici en iedereen die zich bewust wil worden van de invloed die hij heeft op en ondergaat in zijn (werk)situatie, krijgt met Spiritueel leiderschap een nieuwe kijk op de werkelijkheid en daarnaast een aantal inzichten uit de traditionele wijsheidsliteratuur. Die voor ons allemaal voor het grijpen liggen, maar waaraan we vaak gemakkelijk voorbijlopen.

Het boek bevat een aantal praktische tips en oefeningen die het u mogelijk maken uw eigen vermogen tot spiritueel leiderschap te ontwikkelen en uit te dragen.

Een boek over het ontwikkelen van spiritueel leiderschap. De schrijver verstaat hieronder leiderschap dat gebaseerd is op een besef van verbinding tussen jezelf en anderen; op een visie omtrent wat je wilt creëren, samen met anderen; en op het onder ogen zien van de werkelijkheid zonder schuld of oordeel. De spiritueel leider inspireert tot ontwikkeling van talenten bij zichzelf en anderen. De schrijver maakt voor zijn beschrijving gebruik van bronnen uit de literatuur (romans) en baseert zich op het taoïsme, de joods-christelijke traditie en het boeddhisme. Hij beschrijft de tien 'geboden' die voor hem de kern vormen van spiritueel leiderschap. Het boek is voor ondernemers, managers, bestuurders, politici en verder voor iedereen die zich bewust wil worden van de invloed die hij heeft op, en ondergaat in, zijn leven of werk. De schrijver is psycholoog en andragoog. Hij is onderzoeker, docent, manager en therapeut geweest en werkt nu als organistieadviseur en trainer in Amsterdam.
Images
Praag , Erik van . [ isbn 9789014061863 ] - Spiritueel leiderschap . ( Er is een schrijnend gebrek aan leiderschap in de wereld. Op kleinere schaal is er een groot tekort aan spiritualiteit en verbinding in bedrijf en organisatie. -
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers