Titre

Abel Sánchez

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789074622714

Éditeur

Menken Kasander & Wigman

Prix

12,00

Disponible

97 copies

Détails

Nieuw boek direct van de uitgeverij - gebonden

Plus d'informations
Miguel de Unamuno y Jugo (1864 - 1936) was een van de meest prominente, veelzijdige en tegendraadse Spaanse intellectuelen en schrijvers in de eerste decennia van de twintigste eeuw, een periode die wel de Zilveren Tijd van de Spaanse letteren wordt genoemd. Hij was Rector van de Universiteit van Salamanca, waar hij onder meer befaamdheid verwierf door zijn verzet tegen Franco. Unamuno schreef toneel, gedichten, filosofisch werk en romans.

Abel Sánchez (1917) is een in de vorm van een roman gegoten analyse van de afgunst. Het betreft een moderne versie van het verhaal van Kaïn en Abel, waarin de broedermoord echter niet plaatsvindt. Evenmin wordt het goede in absolute zin tegenover het kwade geplaatst, want in het goede kan heel goed het kwaad schuilen en omgekeerd. De met zichzelf en met zijn gepassioneerde afgunst worstelende Joaquín is zelfs meer een slachtoffer dan de oppervlakkige en succesvolle Abel, die niet hoeft te lijden.
Images
Unamuno, Miguel de - Abel Sánchez
MKW Uitgevers Leiden

Een aantal oudere titels uit de Spaanse Bibliotheek, die niet meer leverbaar zijn via de boekhandel, bieden wij aan met een flinke korting. Zie ook onze website voor drie boeken voor de prijs van twee.
Verzendkosten per zending binnen Nederland: euro 4,00 voor brievenbuspost; euro 6,00 voor pakketten.
Verzendkosten Belgie: euro 10,00. Ander buitenland conform tarief DHL.
Wij kunnen pakketten ook verzenden naar een ophaalpunt van DHL. De kosten binnen Nederland zijn dan euro 5,00. Gelieve dit te melden bij opmerkingen.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie MKW Uitgevers.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec MKW Uitgevers
  • Après votre commande vous et MKW Uitgevers recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de MKW Uitgevers
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • MKW Uitgevers peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers