Titre

Het kleine edelstenen lexicon / de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789063783136

Éditeur

Schors V.O.F., Uitgeverij

Prix

7,00

Détails

1995, Paperback, 137 pp

Plus d'informations
Na decennia van niets ontziende technische vooruitgang en de ten dele catastrofale gevolgen daarvan, vindt een herbezinning plaats op oude, natuurlijke waarden. In het bijzonder op het terrein van gezondheid en genezing zien wij een herwaardering van de kennis en methoden van onze voorouders, onverschillig of deze uit het verre oosten, de Indiaanse beschaving of uit de antieke wereld stammen. Zo is de edelsteentherapie - naast de natuurgeneeswijze, de aroma- en bloesemtherapie - één van de meest populaire geneeswijzen. Edelstenen zijn meer dan sieraden, want zij bevatten in tastbare vorm een grote energieconcentratie, die wij, indien we ons openstellen voor de daarin schuilende kracht en zijn heilzame eigenschappen, uitstekend kunnen gebruiken ter verbetering van ons geestelijk en lichamelijk welzijn. In Het kleine Edelstenen Lexicon bespreekt Laura Lorenzo niet alleen de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing, waaronder de bereiding van edelsteenelixer, edelsteenbaden en -zalven, maar ook de verbanden tussen edelstenen, chakra's, kleuren en mineralen. Het is vooral deze combinatie die ons de positieve betekenis van de geneeskrachtige effecten van edelstenen voor ons welbevinden laat begrijpen en beleven.
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Een beknopte inleiding in de geschiedenis en het ontstaan van edelstenen en mineralen, gevolgd door een uitleg over hun verbinding met de 7 hoofdchakra's en de betekenis van de kleuren. Op eenvoudige wijze krijgt de lezer inzicht in de eigenschappen en bestanddelen van de mineralen en hoe deze te zuiveren na therapeutisch gebruik. Van een 50-tal veel gebruikte edelstenen wordt een beschrijving gegeven van hun geschiedenis, eigenschappen en geneeskrachtige werking. Als bijlage zijn deze stenen te zien op 4 paginagrote kleurenfoto's. Aanvullend een korte uitleg over de bereiding van elixers, omslagen en baden en een therapeutisch register van veel voorkomende ziekten en kwalen. Geschikt voor leken en mensen die edelstenen therapeutisch willen gaan gebruiken. Eenvoudig en overzichtelijk met kleine druk. Kleurige omslag met amethyst, geel en witte belettering.
Images
Lorenzo, L. - Het kleine edelstenen lexicon / de geneeskrachtige werking van edelstenen en hun toepassing
Arcturus Beek

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.

Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.

Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||

Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Arcturus.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Arcturus
  • Après votre commande vous et Arcturus recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Arcturus
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Arcturus peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers