Titre

De Kracht van van je Leven

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Prometheus Amsterdam

Prix

12,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback Als nieuw

Plus d'informations
Was vroeger het gevleugelde woord dat je leven opnieuw begon bij de veertig (en dat was dan je tweede leven), inmiddels begint je leven opnieuw bij de vijftig (en dat wordt dan je derde leven). Deze ontwikkeling, die even snel als onverwacht is gekomen, heeft iedereen overvallen. Om die ontwikkeling de baas te blijven en om u er alvast een beetje op voor te bereiden, hebben Dick Knook en Hans Ulrich De kracht van je leven geschreven, dat u als een persoonlijke leidraad mag zien. Bent u ook zo'n 50-plusser met, statistisch bezien, tientallen levensjaren voor de boeg? Of kent u er een paar? Dan is dit een boek voor u. De kracht van je leven biedt talloze concrete tips waarmee u uw lichamelijk, geestelijk en materieel welzijn kunt bevorderen. Een koers om blind op te varen bestaat niet. Er is nu wel dit boek dat u met veel plezier zult lezen en waar u, nu en in de toekomst, volop profijt van zult hebben.

Recensie(s)

De gerontoloog Dick Knook en de publicist Hans Ulrich hebben een buitengewoon aardig boekje gemaakt. Het bevat informatie over biologische veroudering; over wat en hoe je het beste kunt eten en drinken; wat te doen voor het verkrijgen van een fit lijf; informatie over leefstijl en geld. Kort en bondig komen relevante items aan bod op een voor iedereen begrijpelijke wijze. Ieder hoofdstuk is voorzien van adressen van relevante websites, of andere instanties waar meer informatie over een item verkregen kan worden. Het is algemeen van aard, en volledig up to date (het nieuwe erfrecht etc.). De informatie kan verouderen, maar via het web kan actuele info gezocht worden. Een leuk boekje voor vijftigplussers die nog lang in de kracht van hun leven kunnen blijven.

Drs. Alice Rusch
Lees meer
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers