Titre

Over liefde & vergeving / druk 2

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789063254636

Éditeur

Servire

Prix

15,00

Détails

1994, Gebonden, als nieuw, nml

Plus d'informations
Ik ontmoette Edith Stauffer in 1988 op het psychosynthese congres Rebirht of the Soul in Sesto, Italië. Haar wijze van werken maakte grote indruk op me. Haar inzicht, haar intuïtief weten en haar inleving in de mensen die ze begeleidde, troffen me diep. Deze benadering, die een snelle verandering teweegbrengt, is doorspekt van vrolijkheid, vitaliteit, directheid, mededogen en vertrouwen en is aards praktisch en simpel. Hier is een groots mens aan het werk. De eerbied, het enthousiasme, de helderheid en levendigheid werken stimulerend. Waar heeft deze wijze vrouw dat vandaan? Wat heeft ze gevonden? Hoe heeft ze zich eigen gemaakt? Zelf zegt ze hierover dat de psychosynthese (die door Roberto Assagioli is ontwikkeld) en de duizenden jaren oude Gedragscode van de Essenen, waarvan de grondbeginselen merkwaardig veel op elkaar lijken, voor haar de twee meest creatieve, dynamische en tijdsbesparende methoden van persoonlijke groei zijn gebleken. Doordat ze zich al zo lang in deze eenvoudige principes traint (zoals de Essenen, dat van generatie op generatie hebben gedaan), is zij het levende bewijs van het feit dat ieder mens in staat is de transpersoonlijke kwaliteiten in het persoonlijke leven tot uitdrukking te brengen en op die wijze een bijdrage kan leveren aan de niveau van het eigen bestaan en dat van de wereld, om zo de oorspronkelijk wetten te verstaan die nooit zullen veranderen. Het heeft me geroerd zo´n levend voorbeeld te mogen ontmoeten ik bewonder haar.
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
In dit boek wordt op een heldere manier uiteengezet hoe belangrijk een doel in je leven is en hoe je eraan kunt werken dit doel te realiseren. Hiertoe worden handreikingen gegeven in de vorm van oefeningen. Deze getuigen van inzicht in mensen en hun manier van leren. Case-studies verduidelijken de theorie. De auteur is directrice van Psychosynthesis International (USA) dat trainingen verzorgt over de hele wereld. Haar uitgangspunten zijn op deze richting gestoeld, maar daarnaast gebruikt zij de oude gedragscode van de Essenen, neergelegd in de zogenaamde Dode-Zeerollen (daterend van het begin van onze 'jaartelling'). Bevat aanhangsels over workshop, banden, boeken en organisaties, een literatuurlijst (alles voornamelijk Amerikaans) en de verklarende woordenlijst. Eenvoudig taalgebruik, goede vertaling. De vorige druk was herzien en geactualiseerd; daarvan is dit een ongewijzigde herdruk.
Images
Stauffer, E.R. - Over liefde & vergeving / druk 2
Arcturus Beek

ARCTURUS – spirituele en esoterische boekhandel. Boeken over spiritualiteit, bewustwording, coaching, esoterie & alternatieve geneeswijzen. ||.

Als je een beetje wilt snuffelen, dan kun je sorteren op o.a. “laatst toegevoegd”. Wil je zoeken op trefwoord, doe dat dan in het zoekvak. Denk bv. aan: boeddhisme, maya of roman. ||.

Verzendkosten: verzenden gebeurt via PostNl als brievenbuspost, tarief voor 1 boek is € 3,60. Wil je meer boeken bestellen, neem dan even contact op via de mail (lily@wonderacademie.nl). Dan kijken we naar de mogelijkheden om dit zo voordelig mogelijk bij jou te bezorgen.Voor verzending naar Belgie gelden andere tarieven. ||

Arcturus Boekwinkel is onderdeel van De Wonderacademie | KvK 70112282 | BTW NL002051696B20

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Arcturus.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Arcturus
  • Après votre commande vous et Arcturus recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Arcturus
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Arcturus peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers