Titre

De Keuze

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Disfonds/Infodok

Prix

12,50(Excl. toute livraison)

Détails

Paperback in goede staat

Plus d'informations
Niet allen Jan-Willem, maar ook zijn vrienden moeten kiezen. Tussen blijven en weglopen. Tussen moed en angst. De keuze is een meeslepend verhaal over dood, verdriet en onmacht, maar ook over vriendschap en de hemel.
Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
Jan-Willem is zestien als hij te horen krijgt dat er een tumor in zijn hoofd zit die niet te behandelen is en waaraan hij binnen afzienbare tijd zal sterven. Hij doet een beroep op zijn vijf vrienden om hem in deze periode te blijven steunen en om te zorgen dat hij niet als een kasplantje in het ziekenhuis terechtkomt. De vrienden spreken over leven en dood, het eventueel actief meehelpen bij het bespoedigen van de dood en over de hemel. Uiteindelijk sterft Jan-Willem op zijn lievelingsplekje in aanwezigheid van zijn vrienden. Het verhaal is vlot geschreven in korte heldere zinnen, waarbij de inhoud meer vraagt dan de technische leesbaarheid. Er zijn geen illustraties buiten een portret van Jan-Willem op het voorplat waardoorheen zijn lievelingsplekje zichtbaar wordt. Een aangrijpend verhaal waarin vriendschap zwaar op de proef wordt gesteld en waarin morele kwesties op heldere wijze worden geschetst zonder een oordeel te geven. Het boek is op school te gebruiken als achtergrondmateriaal voor het bespreken van euthanasie en is geschikt voor volwassenen en jongeren vanaf ca. 13 jaar.
(Biblion recensie, Fred Koekoek)
Lees meer
Ab antiquarimaat Amersfoort

 

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ab antiquarimaat.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ab antiquarimaat
  • Après votre commande vous et Ab antiquarimaat recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ab antiquarimaat
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ab antiquarimaat peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers