Titre

Het einde van de Mayakalender 2012. De codering van de Mayakosmogenesis. Vert. drs Werner Meissenberg. Het einde van de Mayakalender 2012 onthult een van de grootste mysteries waar de oude Mayacultuur de onderzoekers steeds voor heeft gesteld.

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

978 9020 282245

Éditeur

Ankh-Hermes, 15,5x24cm., 493 pag., geïll.

Prix

12,50(Excl. toute livraison)

Détails

2001

Plus d'informations
Het einde van de Maya-kalender 2012.
Decodering van de Maya-kosmogenesis
Het einde van de Mayakalender 2012 onthult een van de grootste mysteries waar de oude Mayacultuur de onderzoekers steeds voor heeft gesteld: waarom rekenden de Maya`s met perioden van duizenden en zelfs tienduizenden jaren? Waarom waren zij zo geobsedeerd door tijd en kalenders? En waarom eindigt een van hun kalenders in het jaar 2012? Is dit slechts toeval, of ligt er een boodschap in deze datum verborgen?

In dit boek, een briljante synthese van wetenschappelijk onderzoek en sjamaans inzicht, onthult John Major Jenkins dat de Mayasjamanen op de hoogte waren van astronomische cycli en er de diepere betekenis van kenden. Op basis van nauwgezet speurwerk ontraadselt Jenkins de sjamaanse Mayakosmologie en toont hij aan dat de samenstand van de zon met het centrum van de Melkweg in 2012 volgens de Maya`s zowelhet einde als het begin van een grote cyclus van 26000 jaar markeert.

Duizenden jaren geleden waren zij al op de hoogte van de ecacte datum van deze gebeurtenis, die volgens hen een volkomen nieuw tijdperk zou inluiden. De oude Maya`s codeerden deze kennis in hun mythen, hun rituelen, hun architectuur en hun kalenders. Dit boek is gewijd aan de decodering van deze symboliek en het toont aan dat de Maya`s over een meesterlijk inzicht in de cyclische tijdspatronen van de evolutie van de Aarde en haar bewoners beschikten.

Het einde van de Mayakalender 2012 verandert voorgoed ons beeld van de oude Mayabeschaving en biedt ons het facinerende besef dat wij in een tijd leven die vervulling van een oeroude belofte in zich draagt. Dit boek bevat de boodschap dat volgens de Maya`s de wereld zich in 2012 zal vernieuwen en dat de mensheid de kans krijgt een sprong voorwaarts in haar evolutie te maken.
Images
Jenkins, John Major - Het einde van de Mayakalender 2012. De codering van de Mayakosmogenesis. Vert. drs Werner Meissenberg. Het einde van de Mayakalender 2012 onthult een van de grootste mysteries waar de oude Mayacultuur de onderzoekers steeds voor heeft gesteld.
Ponsava Books Leidschendam

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ponsava Books.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ponsava Books
  • Après votre commande vous et Ponsava Books recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ponsava Books
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ponsava Books peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers