Titre

Moderne Nederlandse Encyclopedie in kleuren

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Tirion B.V. - Amsterdam

Prix

10,00(Excl. toute livraison)

Détails

1975. 648 bladzijden. In zeer goede staat.

Plus d'informations
De opzet van deze nieuwe encyclopedie in kleuren behoeft geen uitvoerige toelichting. Het werk is bedoeld als een praktisch gebruiksvoorwerp voor de moderne mens. Het is een algemene alfabetische encyclopedie met beknopte mededelingen over zeer vele onderwerpen. Dat betekent een eendelig naslagwerk met een enorme informatiedichtheid, waarin geen diepgaande beschouwingen voorkomen, maar waarin de nadruk valt op korte omschrijvingen en een doelmatig woordgebruik, ondersteund door verklarende illustraties in kleur. Deze encyclopedie ontleent dan ook zijn waarde aan de mogelijkheid tot snele oriëntatie, die niet veel tijd en inspanning vergt en gericht is op het leven van elke dag. De samenstellers hebben zichzelf de taak opgelegd zoveel mogelijk datgene op te nemen waarover de moderne lezer informatie kan wensen en hem alle trefwoorden te besparen die hij nooit of vrijwel nooit zal opzoeken. Door dat uitgangspunt te kiezen, bleek het mogelijk ruim 20.000 alfabetische gerangschikte trefwoorden op te nemen, die tezamen vele gebieden bestrijken: land- en volkenkunde, geschiedenis, plant- en dierkunde, geneeskunde, beeldende kunst, bouwkunst, letterkunde, techniek, chemie en nog talloze andere onderwerpen.
De formule van deze beknopte, handzame encyclopedie wordt nog versterkt door een aanvulling op de tekst van meer dan 1000 illustraties, alle in kleur, en een achttal kaarten. In vele gevallen treedt de illustratie in de plaats van een uitvoerige tekstuitleg en is daardoor zuiver funcioneel, waardoor de gebruiker optimale informatie ontvangt.
Deze nieuwe encyclopedie is bedoeld voor het gehele Nederlandse taalgebied. De samenstellers hebben er dan ook zorgvuldig op toegezien, dat naast de Nederlandse ook de Belgische o nderwerpen gelijkwaardig werden behandeld.
Images
 - Moderne Nederlandse Encyclopedie in kleuren
Leesluis Nuis

Verzending van boeken vindt plaats na ontvangst van de betaling. Ophalen is mogelijk na afspraak.

Wij reageren altijd binnen 24 uur na uw bestelling. Heeft u binnen deze tijd geen reactie ontvangen, dan is onze mail waarschijnlijk in de spambox terecht gekomen.

We verzenden via DPD. De tarieven voor thuisbezorging bedragen € 4,15 voor brievenbuspost, € 6,00 voor pakketten tot 1 kg en € 6,25 voor pakketten van 1 kg tot 10 kg. Voor pakketten is het mogelijk om deze af te halen bij een DPD parcelshop (bij pakketten tot 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,00 en bij pakketten van meer dan 1 kg bedragen de verzendkosten dan € 5,25). Boeken worden standaard naar het huisadres gezonden, wilt u liever afhalen bij een parcelshop, dan dit graag bij de bestelling aangeven. Meerdere boeken ineens kopen scheelt verzendkosten.

De verzendkosten naar België bedragen € 7,00 thuisbezorgd.
Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Leesluis.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Leesluis
  • Après votre commande vous et Leesluis recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Leesluis
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Leesluis peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers