Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre

Isabels dochter

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789069745213

Éditeur

Arena

Prix

2,75(Excl. toute livraison)

Détails

2003, 1e druk, paperback, in prima staat, 415 pag.

Plus d'informations
Na een turbulente jeugd in opvanghuizen, bij pleeggezinnen en onder de hoede van een liefdevolle medicijnvrouw vestigt Avery James zich in Santa Fe, waar ze voor een cateraar gaat werken. Op een feestje van een rijke kunsthandelaar staat Avery opeens oog in oog met haar eigen spiegelbeeld: een schilderij van een vrouw die sprekend op haar lijkt. De vrouw op het schilderij was een kunstenares, Isabel Colinas genaamd, en Avery denkt na 24 jaar eindelijk haar moeder gevonden te hebben.

Isabel is echter acht jaar geleden om het leven gekomen bij een tragisch ongeluk, en Avery gaat op zoek naar het verleden van haar moeder. Ze leest haar dagboeken, praat met vrienden, minnaars en rivalen, en verdiept zich in haar werk. Langzaam maar zeker raakt ze verstrikt in gecompliceerde relaties met mensen die haar moeder hebben gekend, en meer en meer gaat ze Isabels leven leiden. Pas als ze haar oude jeugdliefde weer tegen het lijf loopt, beseft ze dat ze haar eigen weg moet vinden.
Images
Hendricks, Judi - Isabels dochter
anubis Varennes sur Amance

Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen ontvangt u van ons een mailtje met de hoogte van de verzendkosten en ons rekeningnummer.
Zodra wij uw betaling hebben ontvangen zal de bestelling verstuurd worden.
De boeken worden vanuit Frankrijk verstuurd. HEEFT U BINNEN 2 DAGEN GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX, WANT HELAAS KOMT ONZE MAIL SOMS DAARIN TERECHT.

Nouveaux livres deanubis

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers