Titre

Franklin. Een door zijn moeder verstoten en door zijn vader genegeerde jongeman moet zich een eigen weg door het leven banen. Het verhaal van verschoppeling die er de moed in weet te houden. Libris Literatuurprijs 2001.

Auteur
Langue

néerlandais

Éditeur

Singel Pockets, pp. 335. Paperback. Nieuw.

Prix

2,50(Excl. toute expédition)

Détails

2005, 4e druk (2001¹)

Plus d'informations
Door zijn moeder verstoten, door zijn vader vrijwel geheel genegeerd, moest Franklin Lowendaal zich van kindsbeen af een eigen weg door het leven banen. Dat leidt hem via internaten en slordige huurkamers naar de wereld van zijn oom Charles en diens vriend Niel. Met zijn grote liefde Michelle probeert Franklin zich te onttrekken aan zijn verleden.
'Franklin' vertelt het verhaal van een verschoppeling, die ondanks zijn neiging alles kapot te maken toch door zijn grote fantasie, onaangepastheid en onverbeterlijke en vrolijke optimisme de moed erin weet te houden.
Tomas Lieske weet met zijn onmiskenbare gevoel voor magie en mytische verbeelding de herkenbare werkelijkheid in een vreemd licht te plaatsen zó dat er iets oplicht van de obsessies van zijn personages.

Bekroond met de Libris Literatuurprijs 2001
Images
Lieske (pseudoniem van Antonius Theodorus (Ton) van Drunen, (Den Haag, 8 juni 1943), Tomas - Franklin. Een door zijn moeder verstoten en door zijn vader genegeerde jongeman moet zich een eigen weg door het leven banen. Het verhaal van verschoppeling die er de moed in weet te houden. Libris Literatuurprijs 2001.
Ponsava Books Leidschendam

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een email die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie Ponsava Books.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec Ponsava Books
  • Après votre commande vous et Ponsava Books recevrez une confirmation par email. Dans l'email que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de Ponsava Books
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • Ponsava Books peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres dePonsava Books

7,5 millions de livres

Neuf et d'occasion

9800 librairies

Antiquaires et particuliers