Titre

Prive - Domein 1966 - 1984 . ( nr .108 ) Geillustreerd en met foto`s van de fronten der uitgebrachte boeken .

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

902953611

Éditeur

Arbeiders Pers .

Prix

7,00(Excl. toute livraison)

Détails

paperback met flappen in nette staat - 5005 - 1984 - 241 p - 365 gr

Plus d'informations
Nieuwsgierigheid naar het eigen verleden is een voorname drijfveer in veel autobiografisch werk. Een nieuwsgierigheid die uiteraard gedeeld wordt door de lezer. Paul Léautaud formuleerde het eens zo: 'Ik voor mij houd het meest van herinneringen, dagboeken, brieven en bekentenissen. Als ze helder en waarachtig zijn geschreven, door lui met pit, die een welgevuld leven achter zich hebben, door mensen die weten te observeren en te vertellen en die de kunst van overdragen in woorden verstaan, ja, dan zijn dat de enige boeken die waard zijn gelezen te worden.'

Herinneringen, dagboeken, brieven: ze maken het leven alsnog overzichtelijk, ze zetten de gebeurtenissen toch nog in een bezield verband, ze groeperen gedachten en gevoelens, die zich in zo voortdurende willekeur aan ons voltrekken, tot literatuur.

In 1966 verscheen het eerste deel privé-domein, in 1978 verscheen ter gelegenheid van het vijftigste deel in de serie het boekje Schrijvers over zichzelf en nu, in 1984, is er dan het honderdste deel: Het roer kan nog zesmaal om, de 'voorlopige' herinneringen van Maarten 't Hart. In een gesprek met Martin Ros opent 't Hart ook dit jubileumboekje, Privé-domein 1966-1984.

Een gesprek over de geschiedenis van de serie, de problemen van de autobiografie, over de delen die moeten leiden naar het tweehonderdste deel. Verder in dit jubileumboek gesprekken met Harry G. M. Prick en Charles B. Timmer, twee auteurs die een grote bijdrage aan de reeks privé-domein hebben geleverd. Kees Kelfkens schetst de geschiedenis van zijn onvolprezen omslagen en aan iedere titel afzonderlijk wordt natuurlijk aandacht besteed. Of door een kort artikel over een auteur, of door een kort fragment. In kleur worden alle omslagen van álle uitgaven afgebeeld, een geschiedenis van de serie op zich.
Images
Ros , Martin . & Emile  Brugman . ( samenst . ) [ isbn 9789029536110 ] - Prive - Domein   1966 - 1984   . ( nr .108 ) Geillustreerd en met foto`s van de fronten der uitgebrachte boeken .
DE ESOTERIER Amstelveen

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1188BG 204 Amstelveen

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 001177745B36 Mobiel 0618330133

Prijzen zijn inclusief BTW, marge regeling v.t.p., deze wordt niet apart vermeld en exclusief porto.

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie DE ESOTERIER.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec DE ESOTERIER
  • Après votre commande vous et DE ESOTERIER recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de DE ESOTERIER
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • DE ESOTERIER peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

Nouveaux livres deDE ESOTERIER

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers