Ce titre ne peut être commandé.
Ce titre ne peut pas être commandé en ce moment. Veuillez réessayer plus tard
Titre

Meditatie voor beginners [ boek + cassette in kartonn. box]

Auteur
Éditeur

Bruna, 1998

Prix

4,50(Excl. toute expédition)

Détails

Nieuwstaat box met nieuw boek[ 96 pag] en audiocassette

Plus d'informations
Samenvatting
Rust, innerlijke vrede en harmonie zijn moeilijk te verkrijgen in deze tijd waarin dagelijks zo veel impulsen op ons afkomen. Ontspanning en gemoedsrust zijn diep gevoelde behoeften en een noodzaak voor ons welbevinden. Toch moeten we altijd zo nodig nog iets doen voordat we mogen ontspannen en zo stellen wij rust steeds uit, tot in het weekend, tot de vakantie of zelfs tot na ons pensioen. Zo vergeten we dat harmonie het uitgangspunt in het leven is in plaats van de sluitpost.
Meditatie is dé manier om tot innerlijke rust te komen, om evenwicht te vinden tussen lichaam en geest en om de bron van onze vitale energie te bereiken.
In het boek Meditatie voor beginners legt J. Donald Walters heel overzichtelijk en in heldere taal uit wat mediteren is en hoe je het moet doen. Aan het eind van elk hoofdstuk volgt een meditatieoefening, zodat je langzaam maar zeker vertrouwd raakt met meditatie.
De audiocassette (2 x 30 minuten) is een onmisbare hulp bij meditatie. Hierop staat inspirerende muziek en een geleide meditatie; tekst en muziek voeren je terug naar je eigen kern waar elke gedachte in evenwicht is met de kalmerende muziek van de natuur.
J. Donald Walters is een vooraanstaande leraar in meditatie en yoga. Hij heeft tientallen boeken geschreven en zeer veel muziekstukken gecomponeerd. Zijn werk is gebaseerd op de leer van Paramhansa Yogananda.
Images
Walters, J.Donald - Meditatie  voor beginners  [ boek + cassette in kartonn. box]
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

7,4 millions de livres

Neuf et d'occasion

9700 librairies

Antiquaires et particuliers