Titre

Boek van de landschappen. Nederlandse provincies op hun mooist.

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789012128681

Éditeur

Sdu Uitgevers, Den Haag

Prix

7,50(Excl. toute livraison)

Détails

-; 2008; 106 pag.; Foto's: Jan Zeeman, gebonden.

Plus d'informations
Het is er altijd mooi, en soms ontzettend heet. Zon en luwte kunnen de temperatuur opstuwen tot 60 graden Celsius. Maar Kootwijkerzand wordt niet alleen gekenmerkt door hitte, het heet ook het grootste stuifzandgebied van Europa te zijn. Het daarnaast gelegen Kootwijk is het kleinste dorp van Gelderland en Radio Kootwijk zit met een lege kathedraal waar een bestemming voor moet worden gevonden. Een klein stukje Veluwe met een grote historie.
Zo begint het verhaal over het Veluws landschap in het 'Boek van de Landschappen', de provincies op hun mooist, een uitgave van het Interprovinciaal Overleg (IPO) en Sdu Uitgevers. Op 27 september zijn de eerste twee exemplaren in Kootwijk aangeboden aan de ministers Cramer (VROM) en Verburg (LNV).

In het 'Boek van de Landschappen' staat uit iedere provincie één landschap centraal. De journalisten Cees Stolk en Harry Weites wandelen en fietsen door de verschillende gebieden en geven hun impressies weer. Daarnaast is er een artikel over elk landschap dat de beleidspraktijk beschrijft laat zien dat provincies werken aan de kwaliteit en diversiteit van het landschap. Fotograaf Jan Zeeman heeft daar prachtige foto's bij gemaakt.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie De boekenzolder.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec De boekenzolder
  • Après votre commande vous et De boekenzolder recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de De boekenzolder
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • De boekenzolder peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,3 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers