Titre

Vier vrouwen.

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789025498344

Éditeur

Contact Amsterdam/Antwerpen

Prix

4,00(Excl. toute livraison)

Détails

2000, 127 pag.; paperback, naam op schutblad.

Plus d'informations
Hoewel pas vijfendertig bevindt boekhandelaar Max Wijngaard zich in een heuse midlife-crisis. Zelf kind van gescheiden ouders worstelt hij met zijn vaderschap, zijn rol als echtgenoot, zoon en broer, en met het leven in het algemeen. Hij zoekt zijn heil bij de twintigjarige Tessa, die hem beter lijkt te begrijpen dan wie ook. Terwijl zijn familie deze vriendschap met argusogen bekijkt, raakt Max langzaam maar zeker de greep op zijn leven kwijt.

Melancholie en vraagtekens domineren zijn belevingswereld. Om aan zichzelf te ontsnappen neemt hij steeds vaker plaats in het publiek voor wie hij zijn leven speelt. Niet altijd is hij gelukkig met wat hij ziet, maar de regie in eigen hand nemen blijkt onmogelijk.

Pas als zijn vader plotseling overlijdt en zijn moeder niet op de begrafenis verschijnt, weet hij wat hem te doen staat.
Vier vrouwen is het verhaal over een zoektocht, over het onzekere leven en over verlangen naar vroeger. In een sobere, doeltreffende stijl beschrijft Van der Ploeg een beslissende episode uit het leven van Max Wijngaard, een eenzelvige tobber met een verfijnd gevoel voor het absurde.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie De boekenzolder.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec De boekenzolder
  • Après votre commande vous et De boekenzolder recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de De boekenzolder
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • De boekenzolder peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,3 millions de livres

Neuf et d'occasion

11100 librairies

Antiquaires et particuliers