Titre

Scènes uit een stiefgezin. Rreality-roman

Auteur
Langue

néerlandais

ISBN

9789063052751

Éditeur

Archipel, Amsterdam - Antwerpen

Prix

4,00(Excl. toute livraison)

Détails

2007; 136 pag.; paperback.

Plus d'informations
Op een dag realiseerde ik me opeens dat ik moedwillig had gekozen voor een bestaan als permanente oppas van de kinderen van mijn lief. Dat inzicht overviel me om halfnegen op een dinsdagochtend. Ik had net Arthur en Belle naar school gebracht en trof thuis de ontbijttafel aan als een schilderij van Karel Appel. Karin heeft een hectisch liefdesleven achter de rug wanneer ze weduwnaar Victor ontmoet. Ze zwicht pas echt voor hem als ze zijn jonge kinderen leert kennen - diep weggestopte moedergevoelens blijken opeens springlevend. Vriendin Rosa waarschuwt haar voor de valkuilen van het stiefmoederschap, maar dat weerhoudt Karin niet van een huwelijk met Victor. Haar leven ondergaat een totale metamorfose als ze haar vrije leventje inruilt voor een bestaan als werkende stiefmoeder. Gaandeweg realiseert ze zich dat al haar optimistische plannen met haar stiefgezin in de praktijk niet blijken te werken. Ze overweegt haar bestaan te ontvluchten als ze beseft dat ze is geworden waar Rosa haar steeds voor heeft gewaarschuwd: de boze stiefmoeder uit de sprookjes.
Scènes uit een stiefgezin is een herkenbaar maar ook confronterend boek over het verwarrende leven van een hedendaags stiefgezin. Met veel humor schetst de schrijfster een eerlijk en emotioneel portret van een zelfbewuste, werkende vrouw die houdt van een man met kinderen uit een eerdere relatie.
De boekenzolder Sellingen

2024! De Boekenzolder uit Sellingen bestaat dit jaar 20 jaar!! En wie jarig is, trakteert!!
Alle klanten van de boekenzolder krijgen dit jaar 20% korting op hun bestellingen!!

Tous les livres de De boekenzolder

Cette librairie est présente au marché de livre dans Deventer sur 04-08-2024


Entrez vos données ci-dessous pour commander ce titre à la librairie De boekenzolder.

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

En visitant notre site Web, et en passant une commande, nos termes et conditions s'appliquent.

Inscrivez-vous comme acheteur gratuitement

Modifier les paramètres
Le captcha est en cours de chargement. Veuillez patienter...

Cliquez sur le carré blanc ci-dessus

  • Tous les livres sont en état complet et normal, sauf indication contraire. De petites imperfections comme une page collée ou un nom sur la feuille ne sont pas toujours mentionnés
  • Vous gérez directement cette commande avec De boekenzolder
  • Après votre commande vous et De boekenzolder recevrez une confirmation par e-mail. Dans l'e-mail que vous pouvez trouver, vous pouvez trouver le nom et l'adresse de De boekenzolder
  • L'acheteur paie les frais de livraison, sauf accord contraire
  • De boekenzolder peut demander un prépaiement
  • Boekwinkeltjes.nl essaie de rapprocher les acheteurs et les vendeurs. Boekwinkeltjes.nl n'est jamais impliqué dans un accord entre l'acheteur et le vendeur. Si vous avez un différend avec un ou plusieurs utilisateurs, vous devez le réparer vous-même. Vous indemnisez Boekwinkeltjes.nl de toute réclamation.

7,6 millions de livres

Neuf et d'occasion

11000 librairies

Antiquaires et particuliers